Ακταίον Ιστορία

Το ιστορικό «Ακταίον» θεμελιώθηκε επί Οθωμανών ως λέσχη αξιωματικών, οι Ιταλοί όμως αφού κατέλαβαν στις 5 Μαΐου 1912 σχεδόν αμαχητί, τα ελληνικά Δωδεκάνησα, διώκοντας τους Οθωμανούς που τα είχαν..

Διαβαστε Περισσοτερα

Ακταίον Φούρνος

Το Ακταίον εγκαινιάζει ένα μοναδικό cafe – bakery το οποίο σίγουρα θα λατρέψετε. Ο ζεστός χώρος, η διακόσμηση και η ενέργεια που επικρατεί δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα προκειμένου να φάτε το..

Διαβαστε Περισσοτερα

Ακταίον Φούρνος

Σας καλωσορίζουμε σε ένας πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο παιδότοπο όπου καθημερινά από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ σφύζει από παιδικά χαμογέλα και διάθεση για παιχνίδια..

Διαβαστε Περισσοτερα

Φαγητό

Οι φρεσκότερες πρώτες ύλες, η πολύτιμη εμπειρία των σεφ, καθώς και ο σεβασμός στην παράδοση συνθέτουν το πιο γευστικό ταξίδι. Ταξιδέψτε κι εσείς με τις γεύσεις του Ακταίον.

Ποτό

Για όσους πιστεύουν στην καλοπέραση, το Ακταίον είναι ο καταλληλότερος προορισμός για το βραδινό - ή και απογευματινό - ποτό σας. Απολαύστε ελεύθερα αλλά και υπεύθυνα τα πιο δροσιστικά cocktails του καταλόγου μας.

Ψυχαγωγία

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον ιστορικό χώρο του Ακταίον. Δείτε το πρόγραμμά μας και επιλέξτε τη διασκέδασή σας!

Ποιότητα

Κύριο στοιχείο του Ακταίον, η ποιότητα. Από την απαράμιλλη εξυπηρέτηση, έως και τα γνήσια υλικά μας, θέλουμε και σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.

Ωραίος χώρος, εξυπηρέτηση, ποιότητα

Υπέροχη εξυπηρέτηση. Περάσαμε όλοι υπέροχα στα γενέθλια του παιδιού μου

Ωραίος χώρος, άμεση εξυπηρέτηση και πολύ ευγενικοί όλοι τους