Φούρνος

  • Home
  • /
  • Φούρνος

Ο φούρνος «Ακταίον Bakery»


Το Ακταίον εγκαινιάζει ένα μοναδικό cafe – bakery το οποίο σίγουρα θα λατρέψετε. Ο ζεστός χώρος, η διακόσμηση και η ενέργεια που επικρατεί δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα προκειμένου να φάτε το πρωινό σας και να πιείτε τον καφέ KIMBO της επιλογής σας, ώστε να ξεκινήσει όμορφα η μέρα σας.

Ο καφές KIMBO είναι ένα μοναδικό και σπάνιο προϊόν καθώς κάθε στάδιο παραγωγής του συμβάλλει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού καφέ, με κρεμώδες αποτέλεσμα, έντονα αρωματικό, γεμάτη, γλυκιά γεύση με έναν τόνο σοκολάτας, άριστα ισορροπημένη.

Αυτό που χαρακτηρίζει τα προϊόντα είναι η ποιότητα και ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να τα καταναλώνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά από την ώρα παραγωγής τους. Διαθέτει καθημερινά σχεδόν 30 διαφορετικά είδη ψωμιού. Το πιο δημοφιλές είναι το ψωμί με προζύμι, γιατί όπως μας λένε οι ίδιοι οι πελάτες θυμίζει πολύ το σπιτικό ψωμί που μπορεί να διατηρήσει κανείς αρκετές μέρες στο σπίτι του. Εκτός από το ψωμί, υπάρχουν πολλών ειδών κουλούρια, παξιμάδια και κριτσίνια που γίνονται εκεί.

Διατίθενται επίσης, πολλά ολόφρεσκα γλυκά, σφολιατοειδή και σάντουιτς ενώ δεν λείπει και η γωνιά του καφέ όπου οι εξειδικευμένοι barista μας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά έναν από τους καλύτερους καφέδες της αγοράς προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο γευστικό αποτέλεσμα.

Αυτό στο οποίο βασιστήκαμε και αποδίδει είναι η συνεχής διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε ποσότητα και καλές τιμές. Δώστε γεύση και ποιότητα στο διάλειμμα σας, διαλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία που σας ετοιμάζουμε καθημερινά. Απολαύστε τον καφέ σας στον εξωτερικό χώρο.

Ολόφρεσκα προϊόντα, με αγνά υλικά και πρώτες ύλες έτοιμα για κατανάλωση μέσα σε λίγα λεπτά από την παρασκευή τους!

Σάντουιτς

Φρέσκο Ψωμί

Κρουασάν

Κουλούρια

Γλυκά

Καφές